Wil je een superleuke en sportieve vakantieweek beleven en meteen je C-diploma halen? Dat kan met de Snelles in Amerena! Tijdens onze gave snelzwemcursus zit je veel in het water om alle vereisten van het C-diploma onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn er waterspelletjes, springen we van de duikplanken en zwem je met zwemvliezen. Deze leuke week wordt afgesloten met een afzwemfeest.

Wanneer?

  • Wanneer: 29 april – 2 mei
  • Tijd: 08.30 – 13.30 uur
  • Afzwemmen: 2 mei van 13.00 uur – 14.00 uur

Dit neem je mee

Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, drinken en 1 tussendoortje en op de laatste dag afzwemkleding (lange broek met zakken en rits, T-shirt met lange mouwen, zwemschoenen, regenjas en een plastic zak met naam om natte kleding in te doen).

De kosten

Meedoen aan de Snelles kost € 125,00, inclusief welkomstgeschenk, medaille, diploma en patatje op de laatste dag! Mocht het afzwemmen niet lukken, dan is instromen in de reguliere les na afloop mogelijk.

Voorwaarden

Minimaal 7 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep. Inschrijven kan alleen als je nog geen C-pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven

Inschrijven en betalen kan bij de receptie.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Interesse in

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY