Lijkt het je leuk om in de vakantie elke ochtend stoere spelletjes in het zwembad te komen doen en ook nog te oefenen voor je C-diploma? Dan ben je in de zomervakantie heel welkom in Amerena.

Deze vakantie hebben we zelfs twee C-snellessen. Eentje van 22 tot en met 26 juli en eentje van 26 tot en met 30 augustus. Natuurlijk oefen je de zwemslagen en het duiken door het gat, maar je gaat ook snorkelen, plankspringen, met kleren zwemmen en waterspelletjes doen.

Tussendoor eet en drink je wat samen met de andere kinderen van de groep om weer even op adem te komen. Beide snellessen worden afgesloten met een spetterend afzwemfeest. Daar zijn natuurlijk alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden van harte welkom om je aan te moedigen. Schrijf snel in want er is een beperkt aantal plekjes.

Nog even op een rijtje

  • voor kinderen met een A- en een B-diploma
  • kosten zijn 125,00 euro inclusief diploma
  • inschrijven bij de receptie van Amerena of via www.amerena.nl
  • geen diploma gehaald, dan direct kosteloos instromen bij de zwemles.

Wanneer?

  • Wanneer: 22 tot en met 26 juli en 26 tot en met 30 augustus
  • Tijd: 08.30 – 13.30 uur
  • Afzwemmen: 26 juli en 30 augustus van 13.00 uur – 14.00 uur

Dit neem je mee

Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, drinken en 1 tussendoortje en op de laatste dag afzwemkleding (lange broek met zakken en rits, T-shirt met lange mouwen, zwemschoenen, regenjas en een plastic zak met naam om natte kleding in te doen).

De kosten

Meedoen aan de Snelles kost € 125,00, inclusief welkomstgeschenk, medaille, diploma en patatje op de laatste dag! Mocht het afzwemmen niet lukken, dan is instromen in de reguliere les na afloop mogelijk.

Voorwaarden

Minimaal 7 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep. Inschrijven kan alleen als je nog geen C-pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven

Inschrijven en betalen kan bij de receptie.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Interesse in

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ